El Bàsquet Centre Catòlic és un club amb més de 85 anys d’història, un dels més antics de Catalunya, amb una llarga tradició en el món del bàsquet com a institució i com a formador de jugadors que han assolit cotes importants dins d’aquest meravellós esport; a més d’estar profundament arrelat a la ciutat de L’Hospitalet.

La nostra principal finalitat és que els nois i noies del nostre club gaudeixin de la pràctica de l’esport que tots estimem, que fomenta el treball en equip i la companyonia.

La nostra estructura esportiva esta encapçalada pel nostre director esportiu, que dirigeix un equip tècnic que està al front de 21 equips estructurats de la següent manera:

– 3 grups d’iniciació

– 16 equips de promoció de totes categories masculí i femení

– 2 Equips de categoria Sènior. El primer equip a 2 categoria catalana.

Això suposa que el Bàsquet Centre Catòlic està format per 246 jugadors i jugadores en total, dels quals hi tenim al voltant de 220 federats, el qual implica un radi d’acció i coneixement del nostre club important al voltant de tot Catalunya.

A més, al llarg de la temporada, el club organitza diverses activitats esportives i lúdiques adreçades als nostres jugadors, socis i aficionats, com són:

· Torneig de promoció pre-temporada
· Presentació de Temporada
· Diada de l’entitat
· Campus d’Estiu

Apart d’aquests actes es participa en la competició en Federació Catalana Bàsquet i en el Consell Esportiu, així com en nombrosos tornejos.


Repercussió

Gràcies a les característiques del nostre club, ja que es tracta d’un club històric dins del bàsquet català i el elevat número de jugadors i jugadores que el componen, la repercussió del nostre club és molt important en els diferents medis.

Mitjà Digital

El club disposa de pagina web, la qual s’actualitza setmanalment i a on es poden trobar totes les notícies del nostre club, els jugadors, les classificacions, els calendaris,… tot el que envolta el nostre club, afegint constantment nous temes i apartats per donar-li més presència i vida dins d’Internet,

Les xarxes socials també juguen un important paper dins de la promoció i seguiment del nostre club, en Facebook, Twiter, Instagram, YouTube

Públic, Assistència

Degut al gran nombre de equips que tenim i al nivell important que estan assolint els mateixos, l’assistència de públic al nostre pavelló és interessant, el nombre d’espectadors no és excessiu per partit, però hi ha una rotació constant de públic, ja que els dies de partit, que acostumen a ser el dissabtes, es poden arribar a jugar una mitjana de 5 partits en un sol dia, el que ens dona una assistència mitjana per jornada d’unes 500 persones.

Altres

Setmanalment s’imprimeix un cartell amb el calendari del propers partits que jugaran tots els nostres equips la següent jornada de lliga, amb una repercussió estrictament local centrada en l’àmbit del club, el Poliesportiu Municipal del Centre, el Centre Catòlic i la Rambla Just Oliveras. El impacte d’aquest format imprès és molt difícil de calcular, però és significativa la seva presència en llocs d’important afluència de persones.

Patrocinadors i Col·laboradors

Malalts de Festa
fisio sport duran
Immoclau
Muxía, Bar Restaurant
Domino's Pizza L'Hospitalet de Llob.
Kfe Ole