El Bàsquet Centre Catòlic obté el segell Q-ESPORT L’Hospitalet

Ja són 12 les entitats esportives amb el segell Q-ESPORT L’H

Ja són 12 les entitats esportives amb el segell Q-ESPORT L’H

A les cinc entitats que el van aconseguir l’any passat se n’hi acaben de sumar set més, un cop han realitzat tallers formatius i una auditoria final

Set entitats esportives de la ciutat acaben d’obtenir el segell de qualitat Q-ESPORT L’Hospitalet, un cop han finalitzat el procés preceptiu per aconseguir-lo. L’any 2017, l’Ajuntament de L’Hospitalet va començar a implementar l’assignació d’una marca de qualitat entre les entitats esportives de la ciutat amb l’objectiu de fer un pas endavant en la millora de la seva organització i capacitat de gestió.

A les cinc entitats que el van obtenir l’any passat, ara se n’hi han afegit set més: Club Tennis Taula L’Hospitalet, Club Esportiu Voleibol L’Hospitalet Sud, Club Gimnàstica Artística L’Hospitalet, Centre Catòlic L’Hospitalet, Bàsquet Club Tecla Sala, Club Basquetbol Sant Josep Obrer i Associació Esportiva Santa Eulàlia. L’any passat el van obtenir el CB L’Hospitalet, CN L’Hospitalet, Club Hèrcules L’Hospitalet, Rugby Club L’H i CE Alheña.

Abans d’obtenir el segell Q-ESPORT L’Hospitalet, els representants de les entitats assisteixen a diferents tallers. Com a darrer apartat del procés, els clubs han de passar una auditoria final i, posteriorment, reben un diploma de reconeixement per l’assoliment i la superació del projecte.

Notícia via: Gavinet de Premsa de l’Ajuntament de L’Hospitalet


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Patrocinadors i Col·laboradors

Malalts de Festa
fisio sport duran
Immoclau
Muxía, Bar Restaurant
Domino's Pizza L'Hospitalet de Llob.
Kfe Ole