Un any més de vivències al Campus Hospi-Centre

XIIIè campus de Bàsquet “Hospi-Centre”

Com mana la tradició, aquest estiu els nens i nenes de l’Hospitalet i d’altres poblacions han pogut disfrutar del XIIIè campus de bàsquet “Hospi-Centre”. Del 29 de Juny al 31 de Juliol, el Pavelló del centre ha acollit el campus d’estiu a la nostre ciutat de la mà dels coordinadors i entrenadors dels dos clubs del centre.

Enguany, més de 130 nenes i nenes de totes les edats han pogut gaudir d’un estiu ple de bàsquet, rialles i noves amistats. Durant les cinc setmanes que ha durat el campus, hem pogut disfrutar de sortides com el Tibidabo, Illa Fantasia, Marineland, AquaLeón… que, sumades a les divertides activitats que es fan durant la setmana (com jocs al parc, piscina i entrenaments lúdics), fan que tant jugadors com entrenadors estiguem desitjant que arribi ja el pròxim estiu per poder tornar a participar en el Campus Hospi-Centre.

Per acabar, donar les gràcies a tots als pares i mares, que heu dipositat la vostra confiança en nosaltres per fer més amè l’estiu dels vostres fills. I sobre tot a tots els nois i noies, petits i grans, que heu fet que el campus creixi i que cada cop siguem més els que tenim el plaer de gaudir d’aquest esport!

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *