Partit Solidari: PatuBarrio (veteranes) Vs Sènior Femení

Partit Solidari: PatuBarrio (veteranes) Vs Sènior Femení

Presentació del Event:

Som l’equip de bàsquet veteranes PatuBarrio, format per mares i ex mares de l’Escola Patufet Sant Jordi i també per altres mares del barri.

Desprès de 30 anys vam decidir tornar a formar un equip i disfrutat del nostre esport: el bàsquet.

En aquest context hem organitzat un partit amistós entre el nostre equip, PatuBarrio, i el Sènior Femení del Centre Catòlic de L’H, amb qui ha contactat el nostre entrenador Abraham Pujol, i que ha volgut col·laborar amb nosaltres.

El partit serà el proper divendres 20 de desembre, de 20:00 a 21:00 hores, al Poliesportiu del Centre, i es un acte amb una finalitat solidària i per això ens hem inscrit com una activitat per recaptar fons per la Marató de TV3 del passat 15 de desembre del 2019, dedicada a les malalties minoritàries. Comptem amb el recolzament del Club d’Automobilisme CL’Hassics Hospitalencs.

La forma que hem decidit per fer aquesta aportació solidària, es la taquilla inversa, es a dir, els assistents al partit, al sortit, podràn dipossitar la seva aportació, lliure, en una urna que hi haurà.

Un cop acabada l’activitat, farem difussió de la quantitat recaptada e ingressada a la Marató de TV3 a les mateixes xarxes socials, pel coneixement de tothom.

Partit Solidari: PatuBarrio (veteranes) Vs Sènior Femení

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *