Arrenca La Tercera Edició del Torneig Ktòlic

Comença el 3er torneig del Basquet Centre Catolic

Ja ha començat el compte enrere perquè comenci la tercera edició del Torneig Ktolic. Enguany comptem amb noves incorporacions internacionals, com és el cas de l’equip bosnià KK LAVOVI BRCKO. D’aquesta manera també s’ha habilitat de possibilitat de l’allotjament en l’hostal Lami, d’Esplugues del Llobregat. En el qual s’allotjaran els equips de Bòsnia, Figueres i els Tarragonins d’Umpa Pau Delclòs. Els hi desitgem a tots una bona estada a tots.

Novament els nostres estimats companys de La Salle Mahón, realitzaran un intercanvi amb el mini masculí i l’infantil masculí, per tercer any consecutiu. De tal manera que esperem que siguin rebuts de la millor manera pels nostres equips que faran d’amfitrions.

Seguidament publiquem els horaris del Torneig i els hi recordem que estigueu atents a les xarxes socials, com el Twitter o l’Instagram oficials del torneig, en els quals podran trobar la informació sobre els resultats més immediata. Podeu consultar tota l’informació del torneig aquí. Trobareu els horaris dels partits, classificacions,…

Ens veiem el proper cap de setmana.

Salut i Bàsquet!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *