Acord de Col·laboració Centre Catòlic – C.B. L’Hospitalet

Acord de Col·laboració Centre Catòlic - CB L'Hospitalet

Desprès  de 90 anys de ser veïns i amants d’aquest esport, en aquests últims anys, en que hem compartit entrenadors, instal·lacions i hem organitzat conjuntament el ja “clàssic”, desprès de 16 edicions, “Campus Hospi-Centre”, de cara a la temporada 2019/2020 estem tancant un acord de col·laboració entre els dos clubs.

Aquest acord es redueix  a les categories Sèniors masculines, on creiem que les dos entitats en sortirem força beneficiades.

Amb aquest acord el sènior del Bàsquet Centre Catòlic sortirà en la categoria de Copa Catalunya amb els jugadors de bon nivell que tenim en el nostre club, i reforçats amb jugadors joves del C.B. L’Hospitalet que els pot ajudar a donar el salt al primer equip de LEB plata.

L’acord suposa pujar un graó de qualitat al Bàsquet Centre Catòlic i pel C.B. L’Hospitalet seguir la formació d’aquests joves jugadors ajudant-los a adquirir l’experiència que els hi cal.

El nostre Sènior B sortirà a 2a Catalana, amb el que també els hi puja un punt la motivació i exigència, i podran ajudar quan calgui i agafin nivell, al Sènior de Copa Catalunya.

L’equip Sots 21 que teníem únicament per aquesta temporada passada tindrà continuïtat conjuntament amb el C.B. L’Hospitalet.

Com hem dit, aquest acord creiem que es força profitós per les dues entitats i sobretot pels jugadors que hi formaran part en que de ben segur pujaran el seu nivell.

Es un acord de col·laboració, on l’intenció dels dos clubs és que duri uns anys, i que mai suposarà perdre l’identitat dels clubs i si una important millora tècnica.

Les dos direccions tècniques dels clubs estan treballant de valent en aquest projecte que de ben segur satisfarà a tothom.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *